torsdag 12 maj 2011

Planer, drömmar & ideer

























Även om vi bestämt att det inte kommer ligga som prio ett med husrenovering i sommar, så är det lite svårt att styra tankarna från hur man ska sätta sin egen prägel på huset. Det känns helt okej att flytta in som det står, det är inte alls skabbigt på några vis och det kan nog vara till fördel att hinna tänka igenom hur vi ska göra innan vi påbörjar något. Sen tror jag att vi till en början kan göra mycket med en målarpensel och färg. I köket är mina enda krav nya handtag på skåpluckorna och en fungerande diskmaskin :-) Jag har aldrig tittat så mycket i reklambladen som jag gör nu. Det är till och med roligt att titta på verktyg, skottkärror och sånt som man tidigare inte ägnat en sekund. Tur att vi inte har plats att köpa på oss något förrän vi fått tillträde!

4 kommentarer:

  1. Hehe, känner igen mig lite. Man vill så mycket och tankar och ideer flyger iväg. Det kan vara väldigt bra att kunna bromsa sig ibland. :)

    SvaraRadera
  2. åhhhhh vad roligt. vi ska på husvisning på måndag tydligen. J ville kolla på ett hus i sörfors. grym utsikt. hans polares föräldrars hus. nära golfbanan =)inte så dyrt heller. bara 1.5 för att ligga där.

    SvaraRadera
  3. tyckte också att det var väldigt spännande när vi flyttade in i vårt hus, det är verkligen en jättestor skillnad från att bo i lägenhet :)

    SvaraRadera
  4. Hihi...ja det är som någon konstig förtrollning det där. Plötsligt sitter man där med näsan i trädgårdsböcker, letandes annonser på nätet efter bra och billiga sekatörer och gu vet vad:) och detta från en tjej som tidigare av misstag vattnade sina kaktusar;)

    Kramar

    SvaraRadera