lördag 21 maj 2011

Färgglada chokladbollar

I kylen står nyrullade chokladbollar. Jag tycker de blir godast när de är kalla och har tagit ihop ordentligt! För att göra det lite extra roligt för E rullade vi chokladbollarna i blandat strössel. Planen att slippa rullandet gick dock inte i lås, för det var visst ingen höjdare att bli kladdig och rulla bollar var fortfarande för svårt för vår tvååring.
Published with Blogger-droid v1.6.8

2 kommentarer:

  1. Jag längtar till min och Mineas framtida kakbak. Hon är för liten än för att förstå, men det kommer väl med tiden antar jag. Jag brukar baka grahamsbullar och morotsbullar, sånt kan man frysa in och ta ut allt eftersom det behövs. Annars är ju matbröd i avlånga formar ett tips. Går fort att baka och så är det lätt att skära, även gott att rosta. Vi kan ju dela med oss utav varandras brödrecept!

    SvaraRadera