måndag 22 augusti 2011

Projekt tvättstuga

Nu har jag gjort klart det jag hade tänkt i tvättstugan, för denna gång. (Förutom elementsmålningen som inte är klar.) Innan vi vet om vi måste dränera nästa sommar så får det duga såhär. Planen är att längre fram klinkra, men som sagt, lite färg gör stor skillnad. Nu ska vi dra på värmen där nere och sen kommer det nog aldrig igen att bli så fritt från tvätt som det är nu :-)

3 kommentarer:

 1. My God ! En elektrisk mangel, min gamla dröm när jag hade huset fullt, men omöjligt att finna pâ den franska marknaden förr ; fast jag undrar varför...Finns det nâagot mer underbart att sova i än stärkta, manglade linnelakan med glaserad sval yta... Tror inte det. Fast man mâste ju ha en mangel (suck) Sâ fint du fâtt det i källaren ! Mâlat cementgolv är lika bra som klinkers. Vädra ordentligt varje dag den första tiden sedan du satt pâ värmen därnere sâ fukten försvinner frân väggarna. Det finns dubbelt sâ mycket vatten i varmluft än i kalluft, vilket är bra att veta.

  jag har mâlat mitt balkonggolv 5 ggr för att fâ en glänsande yte som känns varm att gâ barfora pâ efter allt solsken som lyst pâ den. Hoppas värmeböljan är över imorgon sâ man kan öppna fönsterluckorna igen och slippa skuggdagarna inomhus. +40°C igâr pâ balkongen, men bara 22°C inne tack var bra isolering pâ väggarna.

  En sâdan vacker trasmatta hade jag ocksâ förr. Grattis till den fina tvättstugan, alla husmödrars dröm !

  G-mor

  SvaraRadera
 2. Super fint. Jag ska oxå ha mangel i min tvättstuga 

  SvaraRadera
 3. Jätte fint vilken skillnad!

  Blir nog jätte snyggt med klinker sedan, det är ju bra så golvet fortfarande andas vilket är super viktigt i en källare! Mamma har en vatten avfuktare i sin källare som står och brummar för jämnan, inte så dumt med tanke på källare och nytvättade kläder!

  SvaraRadera