måndag 2 januari 2012

Tidig julgransplundringNu är glada julen, slut slut slut.

Nu har vi kastat ut granen och allt förutom julgardinerna har tagt plats i lådorna i förrådet igen. På samma sätt som det är kul att stöka in julen så är det skönt att stöka undan den, tycker jag. Det känns som ett avstamp mot våren även om den fortfarande är långt borta. Jag föredrar riktig vinter framför slask och regn, men ingenting slår ju vår, sol och sommar.

Om inte vägarna är allt för dåliga ska jag imorgon eftermiddag bege mig till Umeå för att bara vara Frida. Men före det ska jag faktiskt på jobbintervju.

5 kommentarer:

 1. Jag packade också ner julen nyss. Nu får det va nog :)

  SvaraRadera
 2. Samma här och min dotter mâr mycket bättre :) :) :) Det kommer att bli ett fint âr i âr. Funderar pâ att möblera om i mitt liv.

  G-mor

  SvaraRadera
 3. Jag är också i tagen att plocka undan. Hade jag inte mått kräkdåligt så hade nog vart borta nu då jag känner att julkänslan försvann lika fort som den kom.

  SvaraRadera
 4. En lagom tjock man i sina bästa år som förvandlar dina favoritmotiv till tavlor. Purjos brutta är den som sköter all mailkontakt och som ägnar sina dagar åt att sprida propaganda om hans konst.

  Vid intresse av beställning maila till: savin_hill@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Nu blir jag nyfiken, vad för jobb?:)

  SvaraRadera