söndag 22 januari 2012

Passa på

Var tredje vecka har vi en ledig vecka tillsammans. Den veckan är välbehövlig för oss alla! Det känns riktigt bra att gå och lägga sig snart och veta att vi imorgon vaknar för att bara vara tillsammans. I en hel vecka. E har önskat frukost och film i sängen imorgon. För henne är det viktigt att vi gör saker "aaaallihopa tillsammans" och sånt blir det ju tyvärr lite av under T's två intensiva arbetsveckor. Så på den tredje veckan försöker vi passa på!

Inga måsten väntar imorgon. Men saker att göra finns det gott om. Det är bara att välja och vraka bland städning, snöskottning, pyssel, lek, tvätt och tusentals andra grejor. Kanske får jag också en stund över till min soffa.. men bara kanske.

3 kommentarer:

 1. Jag har köpt spjälsängsskyddet på Babyproffsen och det gick på 499:-

  SvaraRadera
 2. Ps! Vad härligt med en veckas ledighet tillsammans! :)

  SvaraRadera
 3. Ja denna veckan har vi vart tillsammans allihopa. Jag pluggade. J städa som en tok (ja verkligen som en tok) och vi hade mycket tid tillsammans.
  Sv: Ja det har inte gått bra här förrän typ idag. Vi har ju tränat ganska mycket senaste månaden. Tur hon börja ta flaska iaf. Annars hade det vart jobbigt att börja plugga.

  SvaraRadera