onsdag 11 januari 2012

Med svarta hjärtan

Det är inte lika roligt att köpa kläder längre. Det är mycket roligare och enklare att handla till barnen. Oftast går jag bara runt och känner lite på plaggen och konstaterar redan innan jag provat att de nog inte passar mig. Dessutom hatar jag verkligen att klä av och på mig i varenda affär.

Men idag var det min dag och jag hade faktiskt lite flyt ett tag. Jag hittade lite allt möjligt! Däribland denna blusen som jag verkligen föll för.

9 kommentarer:

  1. Jättefin både du och blusen!

    SvaraRadera
  2. Åh, du är så snygg min vän!

    SvaraRadera
  3. Känner igen mig på pricken i dina ord. Sen jag fick barn är det hopplöst att hitta kläder till mig, inte för att jag inte vill eller kan, det känns bara rätt väldigt väldigt sällan när jag står där i affären och känner på ett plagg. Ibland tänker jag att man kanske borde ta med plagg in i provrummet lite oftare, ge dem en chans. Men som sagt - då måste man ju klä av sig - och det orkar man ju inte om man inte är typ säker på att man kommer gilla det man tänker prova.

    Hmm - lång kommentar. Men tja, du är inte ensam. =) Och väldigt snygg blus! I vilken affär hittade du den?

    SvaraRadera
  4. Vad snälla ni är! Blusen hittade jag på H&M :-)

    SvaraRadera
  5. Jag har kommit på det där med # det är som när du sätter etiketter på dina inlägg och om du trycker på en så får du alla inlägg med den etiketten. Liknande är det på twitter. Du kan söka på ord med # och så kommer alla inlägg som det är skrivet i. Supersmart. Men twitter är lite som alla statusuppdateringar på fejjan. Same same enligt mig. Tror jag gör hädelse i att säga det ;)
    Ja jag funderar till tusen mitt i nätterna. Asså är det blandsaft så kan det ju inte va bara jordgubb. Då är det ju en blandning. Borde bara va blandning av olika jordgubbssorter isf om det står blandsaft jordgubb. Man blir ju förvirrad ;)

    SvaraRadera
  6. Förästen så va du skitsnygg i blusen.

    SvaraRadera
  7. Tjusig, förstår att du föll för den!!

    SvaraRadera
  8. Mycket fin! Kan inte annat än att hålla mig, det har blivigt jätte svårt sen man fick barn att handla kläder åt sig själv. Det blir ju billigt med andra ord inga större utgifter på kläder för mig i alla fall.

    Jag ska börja jobba åt Försvarsmakten! 100% 7-16 mån-fre! Känns jobbigt med heltid då Olivia får långa dagar på förskolan men det är tur hon trivs så bra och är väldigt trygg i att vara där, men jag tänkte jobba upp min SGI inför nästa barn! Sen får vi se =)

    SvaraRadera