tisdag 18 december 2012

Dagens julpyssel

Julgranen har stått och väntat ute mot väggen ganska länge nu men imorgon tänkte vi att den skulle få flytta in. Inte en dag för sent tycker jag! Det är ju mysigast med allt juligt innan julafton. Idag har jag tillsammans med dottern gjort lite egna julgransdekorationer.
 

Det blev kristyrhängen..


..och ståltrådshjärtan med träpärlor.

Det ska bli spännande att klä granen imorgon. Eller egentligen bävar jag nog lite om jag ska vara ärlig! Jag har en tanke om hur jag vill att det färdiga resultatet ska se ut, men jag gissar att det förblir en tanke. Vi får nog fullt upp med att jaga våra två små hjälpredor istället för att designa den perfekta granen.

4 kommentarer:

 1. Vilka fina! Och avd roligt att saffransbiscottin blev bra!

  SvaraRadera
 2. Vilka sööta kristyrhängen! Åh, såna skulle jag vilja ha i hela granen och likaså dina ståltrådshjärtan! Om bara tiden fanns.... Men nån dag så...

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera
 3. Men åh vilka söta kristyrhängen! Nu blev jag så sugen på att prova jag också! Ett sådant hjärta såg jag i inredningsbutiken idag, men ert var ju minst lika fint! Kul att göra saker själv ju! Lycka till med granen, min lilleman har inte riktigt förstått vitsen med det så i år får jag nog klä som jag vill. Värre lär det väl bli nästa år och alla som kommer efter det:)

  SvaraRadera
 4. Åh, vilket fint pynt!! :)

  Kul att du handlat hos oss, hoppas du blir nöjd med din leverans. :-)

  Önskar dig en riktigt God Jul!

  SvaraRadera