måndag 6 maj 2013

Lagom är bäst

 

I fjol grävde jag upp två skottkärror med vårlökar från gårdens stora rabatt. Ändå blommar det för fullt där nu! Jag beundrar dem varje dag och kan inte få nog! Det var tur att inte alla åkte med vid rensningen förra året.

Nu är den här dagen här, som jag gruvat för en del. För maken har idag återgått till jobbet efter två veckor hemma och nu är jag plötsligt ensam med två energiknippen till barn och ett till valp. Jag räknar med en smått kaosartad dag. 

5 kommentarer:

  1. Lagom är alltid bäst :)
    Underbart när det börjar blomma ute...

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas det blir ett skönt kaos ändå och med små pauser :) Kram!

    SvaraRadera
  3. Upplever lite kaos här med! Har barnbarnet Frans i dag, en 1år 4månader full i bus pojke! Han är inte stilla en sekund, han är snabb både på att klättra och springa, -och jag har ont i foten....härlig kombination;)

    SvaraRadera
  4. Ibland är det trevligt med kaos! Ibland! :D
    Hittade hit via Jonna blogg. Vilken ras är lille Frost? Han är jättejättesöt! Har alltid varit lite fascinerad av norra Sverige, vill flytta norrut en dag. :) Ska snoka vidare här nu efter bilder på naturen, I löv it. :D

    SvaraRadera
  5. Visst är de fina! Växer massor av vårlökar längst vägen där jag promenerar till jobbet varje dag, och jag blir lika glad varje dag av att se dem :)

    SvaraRadera