torsdag 16 maj 2013

Kvällspromenaden
Jag har börjat promenera några kvällar i veckan. Både för att komma ut och andas lite egen luft och för att några extra trivselkilon satt sig på kroppen under den tid jag varit hemma på slutet. Med lite bra musik i öronen och kvällssol är det inga som helst problem att ta sig ut. Snarare tvärtom faktiskt.

 Igår tog jag en promenad efter den här vägen och då började jag också förstå de senaste dagarnas smygande förkylningssymptom. Pollensäsongen är på ingång! Små små knoppar har börjat spricka och omgivningen håller på att bli grön. Ikväll blir det ingen kvällspromenad, ikväll blir det valpkurs med Frost istället.

7 kommentarer:

 1. Att du vâgar gâ sâ lângt ! Fast när hunden blir större kanske det känns tryggare att ha med honom. När jag promenerade i de polska bergen mot Tjeckien pâ kvällen hade jag alltid med min sons stora vakthund, som dâ äntligen fick springa lös. Men sâ fort nâgon annan prmenerare närmade sig mig, dök han upp frân ingenstans, ställde sig vid min sida med nackborsten rest tills han kollat in den främmande och jag sagt att allt var OK. Han var en riktigt go vakthund och fick i belöning hundmat i konserv, som han älskade men aldrig fick, till biträdenas ilska. Man skulle inte ge sân fin mat till en hund när det fanns sâ mânga barn i Polen som svalt !!! Men jag sâ bara att det är min vän även om han inte kan prata sâ förstâr han instinktivt vad jag känner. Och det kan ju int alla människor....! ytterst fâ har ja märkt. Tacka Gud att det finns riktiga hundar !
  Lycka till med dine kvällspromenader ! Snart kommer sommaren !(och myggen) :)
  G-mor

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar väg för en kvällspromenad!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar väg för en kvällspromenad!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Det lyder skønt - det vil jeg også gøre : )

  SvaraRadera
 5. Sv: Tack för lyckönskningen! Vad spännande det lät med valpkurs! Det är riktigt kul, både för matte/husse och valpen! :D

  SvaraRadera
 6. Så härligt det ser ut!
  Med den omgivningen skulle nog till och med jag ta mig ut på prommis;)

  SvaraRadera
 7. Vilka bilder! Du tycks ha en osedvanligt vacker promenadväg:) Hoppas få höra om hundkursen sedan! Vi hade hundar i mitt föräldrarhem. Jag gick på kurs med dem då och då, så jag blir alldeles nostalgisk här!

  SvaraRadera