torsdag 21 mars 2013

Vårröj


Häromdagen satte jag igång med vårstädningen här hemma. Jag skurar och vädrar. Rensar, fixar och donar. Röjer, skänker bort och säljer. Och det blir så himla bra! 

Övervåningen står nu färdigstädad och klar och det är befriande att få så rent som där nu är! Men nu står nedervåningen på tur och det är lite mer som självplågeri att ta tag i den. I eftermiddag när barnen kommer hem kommer det ta max en halvtimme innan allt jag plockat undan är framme igen. 

6 kommentarer:

  1. Det är riktigt gött när man får rensat hemma, känns befriande på något sätt. Vad ledsamt det är att behöva ta farväl av sina djur, hjärtat går sönder! Vilken fin katt det var, verkligen! //T

    SvaraRadera
  2. Det är underbart att röja och rensa... Ja det är väl tacksamt när barnen stökar till igen...
    Usch så tråkigt att ta farväl, beklagar men jag tror att hon har det bättre nu... Man vill ju inte heller se sina djur lida!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Här hittade jag:
    http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=illustrator&loc=sv

    Kör hårt! :)

    SvaraRadera
  4. Å så härligt det låter med nystädat och röjt!
    Efter påsk ska jag sätta igång här!

    Så tråkigt med eran älskade Kisse:(♥
    Jobbigt att ta beslutet men skönt för djuret att någon gör det.


    SvaraRadera
  5. Här hade vi planerat att flytta ut på landet den här helgen och överge lägenheten i lilla staden för den här vintern, men vintern satte stopp för de planerna!
    Dessutom fick mannen ryggskott igår när han städade,
    valde att lyfta på en soffa i stället för att böja sig ner och dammsuga under den! Så kan det gå när man planerar att storstäda sitt hus inför påsken, man blir sittande i stan och pyntar påskägg!
    Önskar dig en trevlig helg!
    Melodys matte

    SvaraRadera
  6. Det är ju det som är det största problemet med att hålla fint hemma. Jag tröttnar därför många gånger innan jag ens satt igång att röja. Känns så otacksamt.
    Kram.

    SvaraRadera