söndag 22 april 2012

Söndag och födelsedagsfirandeIgår hade vi en intensiv lördag. Det gäller ju att vara lite driftig nu när vi bara har helgerna lediga tillsammans! Det slutade å andra sidan med att jag somnade i dotterns säng före klockan åtta. Då hade jag visserligen varit duktig nästan hela dagen, så det gjorde inte så mycket. Jag bakade en massa medan sambon jobbade större delen av dagen i vedhögen. Så allt är nu kapat och kvar återstår "bara" klyvning och stapling där ute.

Idag ska vi ha lite födelsedagsfirande för pappan i huset. Jag har fyllt och garnerat den chokladtårtbotten som jag bakade igår. Utöver den bakades även chokladbräck, kolakakor och en vinbärskaka. Fikat ska idag dukas fram tillsammans med mina koppar som kom med posten i fredags! Jag är så barnsligt glada över dem!1 kommentar:

  1. Vilka söta koppar! Är det andrahandsfynd?

    Så roligt att du hittat till mig ;) Det var ju ett annorlunda sammanträffande, vad heter gården? Kan det möjligen vara Gammelgården i Myckelgensjö? Min morfar kommer därifrån. Vem vet, kanske är vi släkt ;) Kram

    SvaraRadera