tisdag 6 september 2011

Ett ögonblick

Imorse samlades vi alla i storsängen för att säga godmorgon och kramas lite innan vi gjorde morgon. Jag kände hur mycket som helst och har tänkt på den stunden hela dagen. Tänk att dom är mina - hela högen!

3 kommentarer:

  1. Vad skön känsla!

    Vi har ju som du förstått målat in oss lite i ett hörn :-) Tur Markus tjänar bra, men han är sugen på byta jobb för att slippa jobba utomhus (finns ju dessutom knappt nå jobb under dec-mars) och då blir det att rulla tummarna på firman och förbreda inför våren... dagarna går ju huur segt som helst, så byter jag upp mig till ett bättre jobb betyder det även att han skulle kunna jobba med något annat.

    Hoppas vi får mer tid för varandra inom kort, dvs att båda vi jobba 7-16 och har alla kvällar och helger tillsammans, vore ju GULD! Dessvärre är det inte optimalt för Olivia, hon får ju långa dagar på förskolan men vad gör man.. Hade jag jobbat 8-17 hade jag ju kunnat lämna henne ½ h senare och Markus hämtat henne ½ h tidigare, men då kommer jag hem så sent vid 17.30 ist. för och nackdelar med allt!

    SvaraRadera
  2. Meh, vad nu då.... det var i alla fall jag som kommenterade nyss :-) /Zalina

    SvaraRadera