torsdag 5 december 2013

Bild 5

Växthushaveri
Jag hade hoppats att växthuset skulle stå lite längre än bara ett halvår, även om det inte kostade mig någon större förmögenhet i våras. Men stormen Hilde tog så gott som alla rutor med sig för ett par veckor sedan och om jag lyckas sätta ihop det till nästa år återstår ju att se. Det blev ju i vilket fall en sommar!

5 kommentarer:

  1. Men åååh! Vad irriterande! Jag var lite nervös att mitt växthus också skulle haverera vid stormen. Eller åtminstone krascha några rutor (har väggarna i glas och taket i kanalplast) så man skulle få glas överallt. Men det gick bra, vad surt att det tog ditt. Men tycker ändå att ni ligger som mer i en liten dal att det skulle skydda lite mot blåsten :(

    SvaraRadera
  2. Nej va trist!!! Hoppas det går att fixa!

    SvaraRadera
  3. Men neeeej:-( Vad tråkigt! Vi hade ju växthus när vi bodde i hus och så blev det så extremt mkt snö på kort tid så taket ramlade in. De nya ägarna fick väl åtgärda det sen... jättefina julgransdekorationer! Bra tips, det vore kul att prova med Max framöver. Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  4. Tack för att du besökte mig!
    Så himla tråkigt med ditt växthus! Hoppas Sven inte ger sig på mitt under natten! Naturens makter kan man inte göra mycket åt, tyvärr.
    Kram Eva

    SvaraRadera
  5. Vårt växthus blåser sönder flera gånger per år. Som tur är, så är det inte av glas utan isolerplast, så "rutorna" åker iväg med vinden och hamnar i grannens trädgård. Tur att det inte är glas, för då hade vi nog haft fullt med krossat glas i gräsmattan - hemska tanke.

    SvaraRadera