fredag 18 oktober 2013

Ljumma pepparkakor & mjölk


Har alltid beundrat de som tycker bak med barnen är mysigt! Jag får verkligen bita mig i läppen för att klara av det. Antar att det mest beror på att jag vill lika mycket som dem :-) Tjatet har pågått ett par dagar, men nu är barnen nöjda och mjöliga! Två plåtar pepparkakor har vi fixat med ikväll. Så snart ska vi fika lite ljumma pepparkakor tillsammans med ett glas mjölk. Inte helt fel! 

6 kommentarer:

 1. Ha ha vi är två, skulle så gärna vilja tycka om att laga mat eller baka med barnen, eller med någon alls för den delen. Men se överlever har jag märkt och bakar gärna själva nu för tiden, särskilt han som är 11 :)

  SvaraRadera
 2. åh ja! äntligen är det pepparkaks-säsong!

  SvaraRadera
 3. Tänk, jag längtar verkligen efter att få baka med Valentin! Jag tjatade om det redan innan han föddes. Jag inser ju att jag kanske förskönar det hela, men hoppas innerligt att det är så trivsamt som jag föreställer mig;)
  Kakorna ni bakat ser i vilket fall som helst delikata ut.
  Kram, önskar dig och de dina en fin vecka!

  SvaraRadera
 4. Ah, men vad fuskigt!:-) Nybakade pepparkakor! Med mjölk! Och i älgform också:) Så otroligt fina bilder på den norrländska vintern, en dröm jag har är att få bo där en höst och vinter:=)

  SvaraRadera