lördag 31 augusti 2013

En egen dag

Idag har maken tagit barn och jycke och åkt till stugan. De där fyra trivs skulle kunna bosätta sig där i vildmarken. Jag är glad för några timmar eller en helg då och då. Till idag hade jag efterlyst en dag alldeles för mig själv. Hemma. Det har nog nästan aldrig hänt sedan vi flyttade hit att jag varit ensam hemma.

Spegelblankt på Torrvattnet

Jag ser fram emot att ta den här lördagen i egen takt. Planen är att försöka ta tag i det kaos vi lyckats skapa här hemma, plocka fram målarpenslarna och gå lös där det behövs, stryka gardiner och ställa tillbaka fönsterlamporna igen. Plantera lite höstblommor och köpa virke. Eller åtminstone något av allt det där.

4 kommentarer:

 1. Vad mysigt det låter med lite tid ute i vildmarken. Kram.

  SvaraRadera
 2. Så skönt med en egen dag, hoppas du hann med lite av det du ville.

  Vad glad jag blir att du gillar mina ljus! Du är så välkommen med din beställning. Maila mig vad du vill ha så skickar jag det till dig.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Låter mysigt! Man behöver lite egentid så man kan ladda sina batterier:)
  Huj för det här med äppelträd, jag kan ju verkligen inte, men när det gäller vårat träd så fick det bära eller brista nu.
  Googla på beskära äppelträd, det finns massor med bra tips, eller kika in på det här inlägget hos Hildas hem http://www.hildashem.se/2013/07/tips-nar-du-beskar-dina-trad.html
  Det var efter att ha läst det inlägget jag googlade vidare och sedan gick loss på mitt stackars träd;)

  SvaraRadera
 4. Vad härligt det låter. För er alla!! Ibland behöver man verkligen den där tiden att göra precis vad man vill!

  SvaraRadera