måndag 1 april 2013

Påskglimtar

Vi har haft en perfekt påskhelg! I fredags anlände långväga finbesök från Luleå och i strålande sol och tö har vi lekt utomhus, grillat, åkt pulka, visat vår fina bygd och fått fin färg på våra kinder. Barnen har lekt som bästa vänner och vid avskedet igår gräts det som om vi aldrig skulle ses mer. Tur att så inte är fallet.

 
  

Idag tar vi igen oss inomhus. Jag drömmer mig bort bland trädgårdsmöbler, växter, bärbuskar och växthus, barnen vilar och maken sitter på en sjö med pimpelspöet i hand. Vi är redo att imorgon ta oss an allvaret igen! Sommartid och april, det känns som om påskhelgen kom med mycket positiv energi!

7 kommentarer:

 1. Det låter som en fin helg och vilka härliga bilder! Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Låter härligt, fint med "glädjetårar"!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Känns som om vi hade kunnat tänka oss EN till dag ledig tillsammans, trots allt fick vi bara i dag ledigt hela familjen då mannen jobbat hela påsk. Samtidigt är också vi redo för morgondagen :)

  SvaraRadera
 4. Ja denna helgen kom verkligen med energi... Underbart
  Kram

  SvaraRadera
 5. Samma här : familjeenergi. Immorgon skall jag jobba i källaren och förnya fogarna mellan kullerstenarna för en vit framtid.... Känns bra !!
  Framtiden är alltid vâr (spring) !Sen reser jag till Svrige pâ min brors begravning... man skall smida mens järnet är varmt !!

  G-mor utanför Paris

  SvaraRadera
 6. Vad härligt med en helg som ger energi! Att barnen gråter när vännerna åker är ju egentligen en himlans fin komplimang:) Ser att ni har snö, det fanns i V-land också. Härnere har vi inte sett det på veckor, kändes konstigt att komma till "vintern" där och se skidåkare glida fram på sjön:) Må så gott denna tisdag!

  SvaraRadera
 7. Låter som att ni har haft en fantastisk påskhelg!:)

  SvaraRadera