onsdag 24 april 2013

En första tur till stugan





Det har tinat så pass mycket den senaste tiden att det nu gick att ta sig fram till stugan i Torrvattnet. Jag satt vid väggen och blundade mot solen, försökte ignorera de isande vindarna och istället låtsas att det var sommar. Frost sprang glatt runt och utforskade stället och vi fick andas lite efterlängtad tystnad. 

2 kommentarer:

  1. Vad är det för en go liten Frost som flyttat in hos er....
    Såå sööt, som en liten vargunge, tror jag visst! Vilka härliga naturbilder och så mycker snö ni har kvar!

    Kraam
    Petronella

    SvaraRadera
  2. Nämen ååååååååh!:) Men lilla sötvovven!! Nu blev jag alldeles till mig här hemma i soffan, vilket litet underverk!Grattis! Det är ju lite som att ha en bebis- fast med tänder då:)

    Vissa valpar är så lätta att ha och göra med, vår golden som vi hade när jag växte upp var en sådan:) De två jag haft som vuxen har väl inte alltid varit det, älskade Cobra-rottisen var underbar och tillgiven men hon käkade upp halva hemmet för oss, vår lilla schappis Lovis var ett monster som rymde så fort hon fick chansen och som var helt hopplös tills hon fyllde 2,5...:) Jag är inte så mkt för valptiden ärligt talat, tycker om när de växt till sig och man kan hitta på grejer ihop. Men jag gillar ANDRAS valpar, hehe:)

    Är det er första hund eller haft förut?

    SvaraRadera