måndag 26 mars 2012

Pajtider

Jag är varje år väldigt rädd om bären i frysen. Men så på vårkanten börjar det oftast känns okej att börja nalla lite mer av dem än bara till syltkok. Jag har längtat länge efter blåbärspaj och idag fick vi spontanbesök efter lunch så jag gjorde en smulpaj med blåbär och hallon! Till det lite vaniljvisp. Jag lovar, det lär inte dröja länge till nästa! Nu är pajtiden här!

3 kommentarer:

  1. Åh, vad gott med paj! Och härligt med egenplockade bär!

    Kul också att du gjort om lite på bloggen. Det är dags att jag snyggar till min blogg också. Men det får bli efter bebis kommer.

    SvaraRadera
  2. Duktigt av dig att kunna spara så länge =) Själv hade jag nog slukat i mig dom för månader sen

    SvaraRadera
  3. Åh vad smarrigt. Om det inte varit så långt hade vi också kommit på spontanbesök, om man bjuds på så goda saker. :)

    SvaraRadera