tisdag 11 september 2012

Vardagskaos och sovrumspyssel

Mamma var här söndag-måndag och iordningställde nya sovrummet. Det blev som ett helt nytt rum och jag är jättenöjd! Men det saknas lte fix innan jag vill visa er. Hon hjälpte oss också att städa. Jag trodde aldrig att jag skulle ta henne till städhjälp, jag vill alltid klara mig själv. Men i sina föräldrars ögon är man nog alltid liten och det är ju skönt ibland att få vara det också.

Hade önskat att kunna säga att jag sovit som en prinsessa i nya sovrummet, men natten har varit stojig och vi har bytt sängplatser och vinglat mellan alla de tre sovrummen. Nu är det dax att inta en otroligt oglamorös uppvärmd lunch och sedan åka iväg på jobbet.

Bilden är lånad

3 kommentarer:

 1. Haha, den bilden är såå bra!
  Klart du ska ta emot städhjälp av din mamma, "vi" tycker om att hjälpa till när vi kan:)

  SvaraRadera
 2. Sv: Ja, visst vore det kul om man kunde åka runt till folk och hjälpa dem med olika projekt! Ibland blir man ju lite hemmablind och önskar inspiration från annat håll.

  Vad skönt med hjälp. Du skriver så klokt om att få vara liten i sina föräldrars ögon. Själv bor jag ju granne med mamma och pappa och även om jag är vuxen och klarar mig själv på alla sätt och vis känns det ändå skönt att de finns nära! :)

  Hoppas du haft en fin kväll och att du får sova lugnare inatt! :)

  SvaraRadera