fredag 17 juni 2011

Vår lillkille

På tredje dygnet efter vattenavgången togs ett beslut om igångsättning. Det var i onsdags och den misslyckades. Droppet plockades bort och igår gjordes ett nytt försök med propess istället. Sen gick allt i raketfart! Från helt omogen till krystvärkar tog det ca tre timmar.

Men därefter var all smärta bortblåst och ut kom vår lillebror och skrek med detsamma! 2634g och 47 cm lång. Vi fick ha honom en timme innan han skrevs in på Barnavdelningen. På värmebädd och med sond mår han bra och jag får troligen flytta upp till honom idag! Och idag kommer E att för första gången få träffa sin bror :-)
Published with Blogger-droid v1.7.0

7 kommentarer:

  1. Vronki (från FL)17 juni 2011 07:14:00

    Stort GRATTIS till sonen Frida! En junibebis blev det visst, härligt! Hoppas ni alla mår bra!

    SvaraRadera
  2. Gu va skönt att det blev som det blev. Kram på er

    SvaraRadera
  3. Men stort stort grattis tjejen.. å så himla söt han var oxå..va skönt att det gick så himla fort oxå när de väl satte igång och stor var han ju för att komma nu..och bra måste han ha mått när ni fick ha han en timme innan han lades in..elias tog dom med en gång..se till att njuta av lunget på avdelningen, för de är nog ganska bra återhämtning för både kropp och tankar när man sitter där i timmar i tystnaden..

    Än en gång stort grattis..

    SvaraRadera
  4. Grattis Frida ! Fint att det är över att ni är OK och att det är sommar. :) Allt gott till dig och din familj.
    Skall kolla loppisarna om jag tar mig upp i norr :)

    Gammelmor

    SvaraRadera
  5. Lycka! Grattis på er! han är såå söt! Vi få höras sen när ni kommit hem och orkar ha besök. Spännande för Lilla E!

    SvaraRadera
  6. Stort grattis, jag har inte heller haft tid och sitta och läsa en massa blogar, så jag hade helt och hållet missat att ni blivit fyra. Vad kul, skönt och höra att allt gått bra. Nu när du fött ett barn på 2,6 kg kanske du förstår hur liten vår lilla tösabit var på 2030 g. :)

    Golvet är från pergo och är ett vitlaserat laminatgolv. Mer vet jag inte faktiskt. Köpt på happy homes (färg och tapet).

    Ha hand om dig och familjen, många kramar från oss!

    SvaraRadera