torsdag 1 december 2016

Några bilder från november


Gillar den här bilden av en massa blå nyanser. Det brukar inte vara så lätt att ta sig till stugan den här årstiden, men eftersom vi inte haft så mycket snö ännu kunde vi åka dit och leka av oss en dag för några veckor sedan. Väldigt uppskattat av alla i familjen!


Vi har hunnit med att baka både saffransbullar och pepparkakor med barnen. Tålamodsträning deluxe! Har förstått att det gäller att kunna släppa lite på ordningen, inte vara så exakt på mängden mjöl (varken i smeten eller på golvet) och sen bara åka med.. Städa får man göra efteråt!


Sånt här sysslar vi med dagar när vi är lediga! Detta är vårt (obäddade) lekrum som också fungerar som gästrum ibland. Lägg märke till hur exakt sängen fick plats.. preciiis på millimetern att den gick dit. Frågan är ju om vi nånsin får den därifrån igen..


Det är på gott och ont att ha barn som lär hundar saker! Tagen är något som Idun greppade från första stund. När barnen är tagna och lägger sig ner plockar hon mössan och sätter av åt motsatt håll. Men därefter är leken ganska fort slut eftersom de aldrig hinner ikapp henne igen :-)


Glada hundar! Till en början funderar man ju alltid hur det ska gå när man introducerar en ny familjemedlem. Men dessa två alltså! Idun älskar sin storebror, och trots att han kanske inte alltid vill erkänna det så har Frost oftast väldigt roligt han också.


Uppe på farmors gamla linneskåp har ett gäng hyacinter (som nu slagit ut och luktar ljuvligt) fått flytta in tillsammans med en liten adventsgran. Ser mycket fram emot julen det här året och har riktigt generöst med ledighet över helgerna! Inte länge kvar nu... :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar