lördag 10 september 2016

Nu är hon här!


Igår hämtade jag och pappa vår lilla nalleflicka Idun söder om Stockholm. En tio veckor gammal collievalp! Hemresan gick alldeles utmärkt, hon hittade ganska snabbt sin plats i bilen och vi klarade oss från åksjuka och olyckor.

Frost blev alldeles överlycklig över sin nya kamrat och är väldigt intensiv emellanåt. Men Idun tycks ta livet med ro, när hon blir less lägger hon bara igen ögonen och somnar en stund på golvet. Inatt har det stundvis varit lite spring men sen har de också delat filt och sovit tillsammans nedanför min säng några timmar, så jag tror att det lägger sig på någon dag till


Idun är också mycket förtjust i familjens människovalpar och följer gärna efter barnen dit de går. Det är häftigt att se samspelet dem emellan! Jag tror att barn lär sig både empati, respekt och ansvar av att växa upp med djur omkring sig och är glad att vi har möjligheten att ge dem det!

1 kommentar:

  1. Men så himla fin hon är! Så roligt för er! Och ja, håller med dig kring ditt resonemang om barn och djur - att ge barn möjlighet att omges av djur lär dem både respekt, ansvar och så får de ju gosa en hel massa också :)

    SvaraRadera