torsdag 15 september 2016

Att ta sig friheter


Vi har börjat att lämna Idun inne själv korta stunder, för att vänja henne att vara själv i framtiden. Vi går ut en stund på gården, hämtar posten eller gör något annat en kort stund. Hon är hur trygg som helst! Oftast lägger hon sig och sover på något obekvämt vis över en massa leksaker eller ett par skor i hallen. Men så kan man ju också prova att ta sig friheter när ingen ser... Som att prova den obäddade gästsängen, där matte sover för tillfället. Det var ju så himla mysigt, orkade inte ens stiga upp när ytterdörren öppnades :-)

Måste säga att vi fått världens finaste valp. Vi har haft tre olyckor på en hel vecka! Idun är lugn och trygg och hon sover allt bättre på nätterna. Inatt var vi bara ute en enda gång! Hon älskar barnen, katten och Frost och håller sig alltid intill oss var än vi är. Att skaffa hund är en baggis om man lyckas få tag på en tjej som Idun!


1 kommentar:

  1. Åh så härligt det låter! Kul att hon funkar så bra i familjen! Tråkigt med Frost som är skadad. Hoppas han blir frisk fort!

    SvaraRadera