torsdag 6 juni 2013

Sommarblommor i köket

 
Det kliar i princip överallt! Jag har varit ute och rensat rabatter och pallkragar ikväll, plockat lite sommarblommor i dikeskanten och är nu fullständigt uppäten! Mygginvation! Det måste vara några extra miljoner av dem i år. Visst?
 
Av någon anledning går jag runt och känner mig stressad över att sommaren snart ska vara över. Att jag ska missa den. Jag är rädd att den ska passera sådär fort som den gjort de två senaste åren och att jag till hösten ska stå där och känna att jag inte hann med.
 
Men jag försöker hejda mig själv. Tänka att sommaren faktiskt knappt har börjat, att jag ska planera den väl. Att nätterna är långa nu och att den bästa tiden fortfarande ligger framför oss. Då känns det i alla fall lite bättre igen!

5 kommentarer:

 1. Usch din stackare, hoppas myggen blivit färre till vi ska upp till stugan i mitten på juli!
  Vi brukar badda oss med utspädd TeTree oil när vi är uppätna, brukar kunna lindra klådan lite. Annars ska ju vanliga receptfria allergitabletter hjälpa sägs det....
  Vilken gudomlig bukett, sommarblommor slår alla snittblommor i världen!
  Håller med om känslan av lite stress, men som sagt sommaren har bara börjat:D

  SvaraRadera
 2. Så knasigt, jag är lika dan. Stressar upp mig och tänker att det snart är över :(

  SvaraRadera
 3. Det är så ljuvligt nu, förutom alla myggbett :) jag har också tusentals... men visst vill man hålla i dagarna på något vis! Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag känner precis likadant, tänkte på det häromdagen hur knäppt det är, det har knappt börjat och man är redan uppjagad för att den ska slut. Bestämde mig för att försöka leva i den nu istället för att oroa mig för när den tar slut.

  SvaraRadera
 5. Som de andra här ovanför så känner jag också igen det där med stressen. Man vill ju verkligen njuta av allt det här fina nu men man kan ju liksom inte mer än leva....
  Så himla härligt att ni har ljust hela nätterna nu. Här mörknar det vid kl tio-halvelva och är mörkt några timmar och sedan ljusnar det igen...
  Kram

  SvaraRadera