söndag 20 januari 2013

Hemma igen
 Jag bestämde mig igår för att packa in barnen och åka hem till mor och far över helgen. Där har vi haft familj och släkt runt om oss, maten har lagats och serverats utan minsta ansträngning, vi har badat bubbelbad och tagit det bara lugnt. Barnen har varit nöjda och glada. Maken han fick stanna hemma och jobba från tidig morgon till sen kväll och jag kände mig för rastlös för att bara vara hemma och invänta denna stund. Stunden när lugnet nu har lagt sig och han kommit hem för att vara ledig med oss i en hel vecka. Så skönt att ha det framför oss nu!

7 kommentarer:

 1. Härligt att få bli ompysslad och bara vara!
  Haha, jag tycker vi har det kallt när det är -15 men jag vet ju hur kallt det kan vara hos er! Har ju bott i norr själv några år!
  Men vi sörlänningar är nog lite kinkiga och gnälliga och börjar klaga vid -5;)
  Men jag gillart!:)

  SvaraRadera
 2. Härligt att bli omhändertagen en hel helg :-)

  Njut av veckan som kommer

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Det låter som en underbar helg. Såna behöver man ibland. Kram.

  SvaraRadera
 4. Så fine detaljer! Det høres ut som en herlig helg. Håper uken som kommer bli like bra! Klem fra Paris!

  SvaraRadera
 5. Bubbelbad? Hur avundsjuk blev jag nu? Innan jag blev sambo så bodde jag i en liten lya som hade badkar, badade två ggr varje dag under vinterhalvåret, en gång på morgonen och en på kvällen. Saknar så! Låter för övrigt som en superb helg!

  SvaraRadera
 6. En sådan ro, och ett sådant lugn ni tycks vara i nu, så fint! Hoppas att det kommer att färga hela den långlediga vecka som ligger framför er.
  Kram

  SvaraRadera