tisdag 28 juli 2015

Att fylla 30!


I helgen fyllde jag 30 år! Vi hade ordnat med ett enkelt och familjärt kalas i Myckelgensjö, med mat och lekar och övernattning för de långväga gästerna. Det blev väldigt lyckat! Vi grillade och åt gräddtårta med jordgubbar. Något annat går minsann inte för sig när man fyller år mitt i sommaren! På kvällen serverades sedan bubbel av olika slag i glasen. Drygt tio barn lekte som bästa vänner och vi vuxna satt ute långt in på natten när de små sedan hade somnat. Hela dagen hade vi ett fantastiskt väder, i jämförelse med vad denna sommar hittills bjudit oss på. Vi lyckades verkligen hitta rätt dag! För morgonen efter var det spöregn igen.

Känner mig enormt tacksam över alla som kom! Närmare 40 personer med varierande åldrar från ett till 82 år. Tacksam är jag också över presenter och de bidrag vi fick för att kunna åka iväg på en resa med familjen lite längre fram.  

2 kommentarer:

  1. Hej! Kom in hit från Jonna Jintons blogg, vilken fin blogg du har! Och Gratulerar till 30-års jubileum! Själv blev jag 50 i början av året. Elisa

    SvaraRadera
  2. Stort grattis i efterskott! :D Så kul med födelsedagar! Min pappa fyller 60 i dag så vi ska fira honom hela långa dagen. Jättetack för din grattishälsning till graviditeten, det känns så spännande! Såg nu att jag skrivit fel namn på Instagram: jag heter carpiagaelpie så nu får du in mitt namn om du söker :) Ha nu en underbar helg i det fina vädret!

    SvaraRadera