tisdag 2 oktober 2012

Barnrum och blomlådor

På vår tur till stugan i helgen så passade jag på att ta med mig lite enris hem. Det var meningen till en dörrkrans, men slutade med att det hamnade i blomlådorna tillsammans med lite ljung, rönnbär och solcellslampor istället.
 

Och här är de utlovade bilderna från dottern rum som vi jobbat med under helgen. Rummet blev väldigt mycket större och lyckan total över en ny säng, med koja under! Där under gömmer sig även en liten tv också vilket gjorde det hela än bättre :-) Sängen är en Kura från Ikea som vi fått utav några vänner och tyget kom vi över på Jysk. 10 meter för 250:- Inte alls illa! Att sova där i våningssängen är fortfarande för spännande utan mamma och pappa men jag antar att det ger sig. Om inte annat så hoppas jag då det.

5 kommentarer:

  1. Det blev ju jättefint i blomlådorna! :)

    SvaraRadera
  2. Någon ANNAN adress ska det naturligtvis stå :-)

    SvaraRadera
  3. Vilken lycka med egen koja!
    Härliga höstfärger i dina fina blomlådor!
    Mysig idé med lamporna i också:)

    SvaraRadera
  4. Sv: Tack så jätte mycket!! :)

    SvaraRadera
  5. max sover också i en kura och han har typ alla sina mjukdjur i sängen så den kanske känns lite mindre =) ganska stor skillnad från gamla sängen. I helgen ska jag faktiskt ta tag i och sy tyg för oxå så det blir en bättre kojja. nu hänger olivias aktivitetsfilt där. (han är ju smart ibland oxå) =)

    SvaraRadera