onsdag 3 juli 2013

Hemma

 
Vi är hemma igen efter några dagar i stugan. Vi har eldat och lyssnat till regnets smattrande ljud på taket, fiskat och grillat den i öppna spisen, spanat efter vilda djur och plötsligt hamnat på den här platsen, lekt med kottar och sten, lyssnat på åskan, badat i sjön och ätits upp av myggen. Stackars lilla liten ser ut som han fått vattkoppor. 
 
Någon förlamande tystnad, lägereld vid sjön och solens upp- och nedgång fick inte upplevas vid denna stugvistelse. Jag somnade under tiden jag försökte få barnen att komma till ro och orkade inte ta mig ut sen. Men förhoppningsvis hinns det också med under den här sommaren. Nu ska det bli obeskrivligt skönt att krypa till sängs i ett sovrum som är myggfritt. Hemma är inte så dumt ändå.

3 kommentarer:

  1. Skönt att komma hem är det alltid, hur mysigt trevligt skönt och annorlunda man än haft det. Tänk vad man uppskattar den trygghet och det bekvämligheter man har helt plötsligt.....

    SvaraRadera
  2. Ja det är väl så, borta bra men hemma bäst! Fast ibland är det allt skönt att lämna väggarna hemma!

    Kram Sandra

    SvaraRadera
  3. Jämfört med Frankrike och 2jobbare i familjen har ni ett lyxigt liv ; med undantag av klimatet under vintern. Hâll ut ! Det blir bättre om 20 âr.

    Trevlig blogg !
    Gammelmor utanför Paris

    Kram Frida !


    SvaraRadera