måndag 7 november 2016

Hej november!


Jag är så avundsjuk på alla er som fått så mycket snö, för här täcker det knappt gräsmattan än! Men det lilla som kom gjorde ändå världen lite ljusare och vi gör vårt bästa med pulkor och bus i snön. Idun tycks älska snön och börjar vara ett riktigt litet yrväder, full i bus och spring!


Lagom till stundande vinter har vi också packat ihop i stugan. Det blev många dagar där i sommar och det är kul att det blir enklare och enklare att vara där ju äldre barnen blir! Är så glad över att vi fick till sängar till allihop i år och kunde premiärsova där innan det blev för kallt.


Inspirationen vad gäller mat tog plötsligt helt slut och vi bestämde oss för att testa matkasse vi också! Det är riktigt skönt att ha maten planerad och spännande för oss allihopa med nya smaker! Här är en bulgursallad med rökt lax, som faktiskt inte var i kassen. Men god ändå!


Uppe på Brusberget stod vi förra veckan och spanade ut över bygden! Den här killen är som en ny hund efter all rehab som han och maken kämpat med under hösten. Det är kul att se att det gett resultat och så får vi verkligen hoppas att vi slipper mer elände i fortsättningen nu.


Här sitter Pipan i trappan som vi hållit på med under oktober! Det var ett väldigt sjå att få upp tapeterna jag valde, med mönsterpassning och en takhöjd som heter duga. Och sen målningen på det. Men i slutändan blev det riktigt bra och nu saknas bara några lister innan det är färdigt!


Förra veckan hade vi lite höstlov allihopa tillsammans. Det var riktigt skönt, men jag avslutade det tyvärr med feber. Trotsade den med både dans och jobb i helgen, vilket ledde till att jag imorse var helt slut som artist och har därför varit hemma från jobbet idag!

1 kommentar:

  1. Kul med bilder! :) Vad söt Idun är! Så avis på er som har valp! Längtar verkligen efter en valp jag med (ständig valplängtan, haha). Vad fin tapeten i hallen såg ut! Du får gärna lägga ut fler bilder om du vill och visa mer! :) Ha en fin torsdag! Vi ska åka på babysim senare i dag, Vidars favorit!

    SvaraRadera