onsdag 22 april 2015

Tre på radI hallen hänger nu tre små Fjällräven mini-Kånken på rad. En åt dem var. Alla har de fått varsin ryggsäck på sin ettårsdag. Två av dem ska användas igen imorgon och den tredje håller nu sakta på att förberedas inför lillens förskolestart som närmar sig. 

Det är med lite skräckblandad förtjusning som vi snart ska börja ett nytt kapitel i livet. En ny vardag. En vardag utan någon som roddar hemmet på heltid. En vardag med scheman och tider att passa. Förskola, skola, fritids och jobb. En vardag som kräver planering. Hösten 2008 gick jag hem med havandeskapspenning och sedan dess har någon av oss alltid varit hemma. Men nu närmar den sig alltså - Den nya vardagen.

4 kommentarer:

 1. Det är en tuff tid. Men med inte allt för högt ställda krav, en stor dos planering och överseende med varandra går det nog bra. Jättefint med de tre ryggsäckarna, förresten!

  SvaraRadera
 2. Så fina ryggsäckar! Spännande med den nya vardagen men jag kan också tänka mig att det känns lite läskigt också med omställningen. Du ska se att det går bra! :)

  SvaraRadera
 3. Det kommer att gå fint, alltid jobbigt först... vet. :)

  SvaraRadera
 4. Tack för din grattishälsning! :)

  SvaraRadera